Народните представители от ПГ на „БСП за България” се срещат за "Визия за България" с граждани от областите Русе, Силистра и Разград

Окт 09, 2018 Новини Избори 0 877

09.10.2018 г.

Утре, 10.10.2018г, продължават срещите на народните представители от ПГ на „БСП за България” в страната с граждани,  пред които те представят „Визия за България”. Предвидено е посещение  в областите Русе, Разград и Силистра.

Срещи в Разградска област

От 17 часа в гр. Лозница, обл. Разград, народните представители от ПГ на „БСП за България” Иван Иванов, Веска Ненчева и Денчо Бояджиев, ще се срещнат с граждани в „Червената зала” на читалище "Пробуда". По същото време, в гр. Завет, депутатите Димитър Данчев, Даниел Йорданов, Виолета Желева и Иван Димов Иванов ще се срещнат с партийния актив и граждани в клуба на БСП.

Срещи в Русенска област

В Русенска област срещите на депутатите на левицата ще започнат в 14.30 в гр. Глоджево. Там, Димитър Георгиев, проф. Анелия Клисарова, Георги Стоилов и Йордан Младенов ще се срещнат с директори на училища и преподаватели в училище "Христо Ботев"  на ул. "Димитър Благоев" 38. Тема на срещата ще бъде - Визията на левицата за образованието. По-късно, в 17.15 ч, в с. Обретеник Димитър Георгиев, проф. Анелия Клисарова, Георги Стоилов и Йордан Младенов ще се срещнат с представители на Земеделската кооперация в „Малък салон на читалището. В 17.30 в с. Борисово, община Сливо поле, депутатите Валентина Найденова и Радослав Стойчев ще се срещнат с граждани в пенсионерския клуб.

По същото време, в с. Бабово, народните представители Иван Ченчев и Георги Андреев ще се срещнат с хората от селото в местното читалище, а в гр. Две могили, Манол Генов и Лало Кирилов ще се срещнат с гражданите в Клуба на интелектуалеца на ул. Кирил и Методий 14. Срещата е в 18 ч.

Срещи в Силистренска област

В Силистренса област, срещите на депутатите от ПГ на „БСП за България” започват в с. Професор Иширково. В 16 ч. проф. Светла Бъчварова и Стефан Бурджев ще се срещнат с представители на местната  земеделска кооперация. В същия час, в гр. Силистра, зам.-председателите на ПГ на „БСП за България” Драгомир Стойнев и Весела Лечева, както и народният представител Петър Кънев  ще се срещнат с представители на бизнеса от речния град в „Син салон” на ресторант „Данубе”. В 18 ч., те, заедно със зам.-председателя на групата на левицата в парламента Георги Свиленски и депутата Стоян Мирчев, ще се срещнат с граждани в Художествената галерия на Силистра.

В 18 ч. започват редица срещи на депутати от ПГ на „БСП за България” с граждани от различни населени места в Силистренска област. В с  Кайнарджа, Христо Проданов, Георги Гьоков и Донка Симеонова се срещат с хората в читалището на селото. В гр. Дулово Атон Кутев, Кольо Милев и  Димитър Стоянов се срещат с гражданите в залата на общината. В гр. Алфатар Дора Янкова и Николай Цонков ще се срещнат с хората в ресторант "Добруджанска къща”. В с. Ситово Александър Симов, Филип Попов и Красимир Янков, ще се срещнат с хората в местното читалище. В гр. Главиница Крум Зарков и Валентин Ламбев ще се срещнат с хората в залата на Общинския съвет.

В гр. Тутракан, в 17.00, депутатитите Жельо Бойчев, Славчо Велков, Ирена Анастасова и Нона Йотова ще говорят с учители и читалищни дейци по темите Образование и Култура в залата на Общинския съвет, а в 18.30- с гражданите на Тутракан- в същата зала.

Освен срещи в областите Русе, Силистра и Разград, разговори за "Визия за България" ще се проведат в Благоевград и Враца.

В 18.ч., в Благоевград, народните представители Петър Витанов, Тома Томов, Николай Бошкилов и Богдан Боцев  ще се срещнат с граждани в залата на Историческия музей    

В 11 ч., в гр. Враца, депутатите Николай Иванов и Иван Генов ще се се срещнат с актива на Движението на ветераните от Северозападния регон в Областния съвет на БСП