Телевизията на БСП ще отговори на нуждата от свобода за изразяване на мнения, от обективна и достоверна информация

Сеп 29, 2018 Новини БСП 0 3432

29.09.2018 г.

Телевизията на БСП, която се казва „Българска свободна телевизия“, ще има за цел да отговори на нуждата от свобода за изразяване на мнения, от обективна и достоверна информация. Това стана ясно от изказването на председателя на БСП Корнелия Нинова на днешното заседание на Националния съвет на партията. Тя издаде подробности от програмната схема, като обясни, че акцент ще бъдат емисиите новини, публицистичните предавания и разследващата журналистика. Важните политически събития, ще бъдат излъчвани на живо. В програмата са заложени много публицистични предавания, в които зрителите ще могат да бъдат активната част от дебата. Те ще са посветени на историята, на образованието с патриотична насоченост, на семейните ценности и традиции, на добрите практики в различни професионални направление, както и на успешни личности, които издигат авторитета на страната ни.

Важен акцент в програмата на телевизията ще бъдат предаванията, посветени на местната власт, както и на живота на хората в малките населени места - техните проблеми, но и примерите за успешност. За по-младото поколение ще има отделен модул.

Намеренията са Българска свободна телевизия да стартира до края на годината. Припомняме, че през изминалата седмица в СЕМ бяха внесени необходимите документи за получаване на регистрация. Телевизията ще се разпространява по кабел и сателит.