БСП продължава обсъждане на „Визия за България” с гражданите на област Добрич и Варна

Сеп 26, 2018 Новини Избори 0 692

26.09.2018г.

Народните представители от ПГ на „БСП за България” продължават общественото обсъждане на „Визия за България” с гражданите на областите Добрич и Варна.

От 14.00 ч, в гр. Варна, в Зала 5 на Фестивалния конгресен център депутатите от ПГ на „БСП за България” проф. Анелия Клисарова, проф. Румен Гечев и Ирена Анастасова ще се срещнат с представители на академичните среди.

В 17.00 ч, в гр. Варна, проф. Анелия Клисарова и доц. Георги Йорданов ще се срещнат с представители на медицинските среди, пациентски организации, Фармацевтичния и Зъболекарския съюз за модела на управление на системата на здравеопазването в Зала 2 , х-л "Черно море".

От 17.30 ч. народните представители от ПГ на „БСП за България” проф. Румен Гечев,  Михаил Христов, Теодора Халачева  и Димитър Георгиев ще се срещнат с гражданите на Аксаково в Културно – информационния център. В същия час, в село Ветрино, среща ще се състои между депутатите Станислав Владимиров, Георги Стоилов, Николай Бошкилов, Александър Паунов и Георги Андреев и хората от населеното място в местния клуб на пенсионера. Надя Клисурска, Радослав Стойчев, Илиян Тимчев и Валентин Ламбев ще се срещнат с хората от Вълчи дол в центъра на града от 17.00 ч.

В 19.00 ч., в гр. Суворово Донка Симеонова, Петър Витанов, Иван Генов и Тодор Байчев ще се срещнат с хората от града в Зала 1 на Общината.

От 18 .00ч, в Огледална зала "Нели Божкова" в гр. Добрич проф. Иво Христов,  Георги Търновалийски и Нона Йотова ще се срещнат с обществеността на града.

Красимир Янков и Иван Ченчев ще се срещнат в 17.00 ч с гражданите от гр. Генерал Тошево в залата на общината. В 18 ч. депутатите Пенчо Милков,  Николай Иванов и Валентина Найденова ще се срещнат с хората от с. Кардам в клуба на пенсионера. Таско Ерменков, Даниел Йорданов и Николай Пенев ще се срещнат с хората от с. Победа в 14.00 ч. в залата на местното читалище. В 16.00 ч. Йордан Младенов,  Кристина Сидорова и Никола Динков ще се срещнат с хората от с. Плачидол в залата на читалището. Иван Димов Иванов и Чавдар Велинов ще се срещнат с хората на с. Паскалево в залата на читалището в 18.30 ч.

Жельо Бойчев, Румен Георгиев и Иван Ибришимов ще се срещнат с жителите на гр. Каварна от 17.30 ч. в кино „Петър Слабаков”.

В 14 .00 ч,в гр. Крушари народният представител Цветан Топчиев и Явор Божанков ще се срещнат с хората в клуба на БСП.

В 17.30 Таско Ерменков, Даниел Йорданов, Цветан Топчиев, Николай Пенев и Явор Божанков ще се срещнат с обществеността на  гр. Тервел в залата на общината.

В 17.00 ч, в гр. Балчик депутатите Ирена Атанасова, Пенчо Милков, Любомир Бонев и Стефан Бурджев ще се срещнат с обществеността в сградата на мелницата - последния етаж.

В гр. Шабла, депутатите Кольо Милев, Васил Антонов и  Димитър Стоянов ще се срещнат с обществеността в 18.00 ч. в клуба на БСП.

В 18.30 ч. ще бъде открит нов клуб на БСП, в гр. Варна, район Владислав Варненчик.