БСП продължава обсъждането на „Визия за България” с гражданите на област Варна

Сеп 25, 2018 Новини Избори 0 705

25.09.2018 г.

Народните представители от ПГ на „БСП за България” продължават общественото обсъждане на „Визия за България” с гражданите на област Варна.

На 26.09.2018г.  депутатите Георги Търновалийски, Васил Антонов, Иван Генов и Николай Тишев ще се срещнат с представители от морския бранш- Морската камара и морски Клъстер от 11 ч.в Клуба на моряка във Варна.

Среща със Съюза на пенсионерите „Варна – 2004” и Съюза на синдикалистите ветерани ще  проведат народните представители Надя Клисурска, Илиян Тимчев, Александър Паунов и Радослав Стойчев от 14 ч. в Клуба на стопанския деятел.

Среща със Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резарва ще проведат депутатите Кольо Милев, Димитър Стоянов, Никола Динков и Михаил Христов в сградата на СОСЗР, ул. Г. Столетов №3 във Варна от 15.30 ч.

В 15 ч. Кристина Сидорова и Йордан Младенов ще се срещнат с хората от с. Гроздьово в паметната зала на кметството. В 15 ч. Даниел Йорданов и Иван Ибришимов ще се срещнат с хората от с. Старо Оряхово в местното читалище.

Таско Ерменков и  Цветан Топчиев ще се срещнат с хората от с. Бозвелийско в 15.30 в пенсионерския клуб на селото. По същото време депутатите Николай Пенев и Иван Ченчев ще имат среща в с. Блъсково в местното читалище.

Народните представители Ирена Анастасова, Пенчо Милков, Стефан  Бурджев и Любомир Бонев ще посетят гр. Дългопол за среща с хора, работещи в сферата на образованието. Срещата ще се състои в 17 ч. в залата на Общинския съвет.

От 17 ч., народните представители Петър Витанов, Валентина Найденова, Николай Иванов и Димитър Георгиев ще се срещнат с хората от с. Аврен в местното читалище.

В 17.30 народните представители Явор Божанков, Валентин Ламбев и Теодора Халачева ще се срещнат с гражданите на гр. Белослав в читалището на града.

В 18 ч. Депутатите Донка Симеонова, Чавдар Велинов, Румен Георгиев и Тодор Байчев ще разговарят с гражданите от гр. Бяла в залата на Културния институт. В същия час, в гр. Девня започва среща на Вяра Емилова, член на ИБ на БСП и народните представители Станислав  Владимиров и Николай Божкилов с хората от града в местното читалище. Пак от 18 ч. в гр. Долни чифлик  ще се проведе среща на депутатите Кристина Сидорова, Йордан Младенов, Даниел Йорданов и Иван Ибришимов с хората в залата на общината. В 18 ч. в гр. Провадия депутатите Таско Ерменков, Иван Ченчев, Цветан Топчиев и Николай Пенев ще се срещнат с гражданите в зала 204 на общината. 

Народните представители Крум Зарков, Тома Томов, проф. Румен Гечев, проф. Анелия Клисарова и Иван Иванов ще се срещнат с обществеността на Варна, членове и симпатизанти на БСП за обсъждане "Визия на България" в Пленарна зала на Община Варна от 18 ч.