Дискусии за "Визия за България" в областите Търговище и Габрово

Сеп 19, 2018 Новини Избори 0 1025

19.09.2018 г.

На 20.09.2018г. (четвъртък) народните представители от левицата ще обсъждат "Визия за България" с граждани от областите Търговище,  Габрово  и Велико Търново на следните срещи:

- Във Велико Търново 18:00 часа, в читалището на гр. Сухиндол. Присъстват: народните представители Дора Янкова, Донка Симеонова и Даниел Йорданов.

 

В област Търговище:

 - В 17:00 часа, в Заседателната зала на общината, в гр. Антоново. Присъстват Николай Цонков и Веска Ненчева.

- В 12:30 часа, в общинския съвет на БСП, в гр. Търговище. Присъстват: зам.-председателите на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски и Антон Кутев и депутатите Валери Жаблянов, Петър Кънев, Георги Михайлов, Георги Андреев, Светла Бъчварова, Георги Гьоков, Анелия Клисарова, Александър Симов, Стоян Мирчев и Славчо Велков.

 - В 14:00 часа, в Клуб на пенсионера, в с. Кардам. Присъстват: секретарят на ПГ на БСП на левицата Филип Попов и депутатът Димитър Данчев. В 16:00 часа те ще бъдат в Клуба на пенсионера, с. Медовина, общ. Попово.

- В 14:00 часа, в Клуба на пенсионера, в. с. Бистра, общ. Търговище. Присъстват: Петър Кънев и Светла Бъчварова.

- В 14:30 часа, в Клуба на пенсионера, в с. Садина, общ. Попово. Присъстват:  зам.-председателят на ПГ на левицата Весела Лечева и народният представител Денчо Бояджиев.

- В 14:30 часа, в Клуба на пенсионера, в с. Цар Асен, община Попово. Присъстват: депутатите Иван Иванов и Валентина Найденова. В 16:00 часа те ще посетят Клуб на пенсионера, в с. Ковачевец, общ. Попово.

- В 15:00 часа, в Клуба на пенсионера, в с. Дралфа, общ. Търговище. Присъстват: зам.-председателят на ПГ на левицата Георги Свиленски и депутатът Александър Симов.

- В 15:00 часа, в клуб "Капитан Петко Войвода", в гр. Търговище. Присъстват: народният представител Георги Михайлов и председателят на Областния съвет на БСП -Търговище Явор Куюмджиев.

- В 15:00 часа, в клуба на ул. "Паисий", гр. Търговище. Присъстват: народните представители Георги Гьоков и Славчо Велков. 

- В 16:00 часа, в Клуба на пенсионера, в с. Макариополско, общ. Търговище. Присъстват: Валери Жаблянов и Анелия Клисарова.

- В 16:00 часа в читалище "Пробуда" в с. Илийно, общ. Омуртаг. Присъстват:  депутатите Таско Ерменков и Димитър Стоянов. В 18:00 часа те ще проведат среща и в Заседателната зала на общината в гр. Омургаг.

- В 16:00 часа, в клуб "Дръзновение", в гр. Търговище. Присъстват: зам.-председателят на ПГ на левицата Антон Кутев и Стоян Мирчев.

- В 16:30 часа, в с. Паламарца, общ. Попово. Присъства депутатът Милко Недялков.

- В 18:00 часа, в читалище "Св. Св. Кирил и Методий", в гр. Попово. Присъстват: Весела Лечева, Денчо Бояджиева, Филип Попов, Димитър Данчев, Валентина Найденова, Иван Иванов и Милко Недялков.

- В 18:30 часа, в читалището, с. Стража, общ. Търговище. Присъстват: зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски и народният представител Георги Андреев.

- В 18:30 часа, в Кафе-театъра на читалището, в гр. Търговище. Присъстват: народните представители Анелия Клисарова, Светла Бъчварова, Георги Михайлов, Петър Кънев и Георги Гьоков. 

В област Габрово:

-  В 17:00 часа, в Художествена галерия "Христо Цокев", в гр. Габрово. Присъстват: зам.-председателят на ПГ на левицата Крум Зарков, народните представители Виолета Желева, Иван Иванов, Лало Кирилов и Радослав Стойчев.

- В 17:30, “Тревненски кът”, в гр. Трявна. Присъстват: зам.-председателят на ПГ на левицата Христо Проданов, секретарят на групата Кристиан Вигенин, народните представители Георги Йорданов, Нона Йотова и Александър Паунов.

- В 17:30 часа, в залата на общ. Дряново. Присъстват: секретарят на ПГ на "БСП за България" Ирена Анастасова, Валентин Ламбев, Иван Ченчев и Кольо Милев.

- В 18:00 часа, в залата на читалището в с. Ганчовец, общ. Дряново. Присъстват: народните представители Димитър Георгиев и Стефан Бурджев.

- В 18:00 часа, в зала "Видима" на х-л "Севлиево Плаза", в гр. Севлиево. Присъстват: зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Драгомир Стойнев, народните представители Красимир Янков, Йордан Младенов и Георги Стоилов.