Разширено заседание на партиен съвет

Хасково:На разширен пленум на 19

Хасково:На разширен пленум на 19.04.2010г. социалистите от общинската партийна организация анализираха състоянието на ОПО в общината. В заседанието взеха участие Катя Николова – член на ИБна НС на БСП, Светла Бъчварова – председател на областната структура на БСП, Емилия Масларова – народен представител от 29-ти МИР.
Бяха приети мерки за подобряване на вътрешно-партийния живот, консолидиране на партията и разширяване на влиянието сред гражданите.
Политически коментар по състоянието на местното самоуправление бе направен от Катя Николова. Тя запозна присъстващите с проведената в Самоков национална среща на представителите на БСП в местната власт и очерта предстоящите задачи пред организацията. Народният представител Емилия Масларова коментира антикризисните мерки предлагани от управляващите и сподели притесненията които има по отношение на провежданата от правителството социална политика. С промените, направени на последното заседание на областен съвет на БСП – Хасково, бяха запознати социалистите от Светла Бъчварова.