БСП - Красна поляна стартира подписката за отмяна на сделката с ЧЕЗ

Мар 16, 2018 СОФИЯ Новини БСП 0 623

Политиката на БСП за борба с монополите е ясна и последователна, тя има отражение и в предложенията ни в парламентарна зала

Старт на националната инициатива за отмяна сделката на ЧЕЗ бе даден от БСП-Красна поляна. „Политиката на БСП за борба с монополите е ясна и последователна, тя има отражение и в предложенията ни в парламентарна зала. Тяхното неглижиране от страна на управляващите е и поредното доказателство за това, че не работят в интерес на хората.” Това каза при старта на подписката народният представител от ПГ на "БСП за България" Николай Цонков. В нея се включиха и председателят на БСП-София Калоян  Паргов, народният представител от „БСП за България” Петър Витанов, членът на НС на БСП Янаки Стоилов, левият политически анализатор Борис Попиванов.

„Единствената политическа сила, която можа да спре управляващите, е БСП. Само ние можем да предложим алтернатива, защото сме партия с кауза, партия с идеи, партия, която усеща пулса на хората". Това каза председателят на РС на БСП-Красна поляна Евгений Белий.

"Сделката за продажба на ЧЕЗ е грабителска и антибългарска. Това е ограбване на страната и отговорността е изцяло на ГЕРБ и коалиционните им партньори от Обединени патриоти", каза също Евгений Белий.