Николай Григоров: На следващия НС на БСП ще поискам иницииране вот на недоверие към кабинета Борисов

  „На следващато заседание на НС на БСП ще поискам парламентарната  група на КБ да инициира вот на недоверие към кабинета Борисов

 

„На следващато заседание на НС на БСП ще поискам парламентарната  група на КБ да инициира вот на недоверие към кабинета Борисов. Причина за това е необходимостта от задълбочен  и професионален  дебат  относно фискалната и социлната политика,  която води правителството", заяви на пресконференция председателят на ОбС на БСП - Габрово Николай Григоров. ''Ясно е, че вотът няма да мине, но е необходимо да се  говори задълбочено за политиката на правителството  и най - вече за действията на Симеон Дянков. В момента правителството няма ясна визия, как трябва да се управляват публичните ресурси. В обществото и в бизнеса се усеща чувство на несигурност,  решения се приемат, дори  със задна дата, после се отменят. Напрежението в държавата расте, очаквам следващите, които  ще се вдигнат на протест да са общините и  по - големите фирми", каза още Григоров.

По традиция пресконференцията започна с молитва към Бойко Борисов  да освободи Симеон Дянков. Специален поздрав за любимия министър бе и песента на Demis Roussos "Goodbye my love, goodbye".