Кирил Добрев: БСП е кауза и отговорност

Юли 26, 2017 ВАРНА Новини БСП 0 1454

Ние сме единствената партия, която носи отговорност, както за предизборните обещания, така и за следизборните си действия

„Ако трябва да опиша БСП с две думи, тя за мен е кауза и отговорност. През всичките тези години ние устояхме и на хули, и на нападки. Ние сме единствената партия, която носи отговорност, както за предизборните обещания, така и за следизборните си действия”. Това заяви заместник-председателят на НС на БСП Кирил Добрев по време на официалното честване на 126-годишнината от създаването на партията, което беше организирано от Градския съвет на левицата във Варна.

„Никой няма право да поставя своите лични интереси и амбиции над партийните. Винаги съм се чудил, каква е тази страст в кавички, с която се самоизяждаме и самоубиваме. Сякаш не разбираме, че можем да побеждаваме само когато сме силни”, добави още заместник-председателят на БСП.

Кирил Добрев подчерта, че битката за солидарност, за едно по-справедливо общество, за грижа и равен шанс е нишката, която не се къса и свързва всички социалисти през годините. „Тя  обединява различни поколения, с различни виждания, дори с различен социален статус и професия”, каза още Добрев.