Валентин Ламбев откри приемна за граждани във Велико Търново

02.07.2017 г.

Приемна за граждани откри във Велико Търново народният представител от „БСП за България“ Валентин Ламбев.

„Този офис е място за срещи, място за решаване на проблеми и място, на което хората от региона могат свободно да дойдат и да изразят своето мнение и нещата, които ги вълнуват“, каза Валентин Ламбев в словото си. „Държваната власт в последните години заживя свой собствен живот - сама за себе си, а обществото и хората искат проблемите им да бъдат решавани веднага. И това е мисията на всеки от нас, като народни представители“, допълни той.

„Този офис не е просто място, където да споделяме леви идеи, а място, където хората могат да намерят помощ. Обръщам се към гражданите - заповядайте в този офис, за да търсим заедно възможностите да Ви бъдем полезни!“, призова Ламбев.

До него при откриването на приемната бяха съпругата му Свилена и двете им дъщери. На събитието присъстваха кметове, общински председатели на БСП от региона, членове на партията, симпатизанти и граждани.
Освещаването на офиса и водосвет за здраве извърши отец Петър.

Приемната е отворена всеки работен ден от 10:00 до 18:00 ч. Намира се на ул. „Христо Ботев“ 18 А, срещу Пети корпус на ВТУ. Гражданите могат да се свържат с офиса и на телефон: 0885 552 604.