Областният на Добрич вее и „Син Флаг”

Губернаторите на ГЕРБ - управленци или патрони на книга Добрич: В рамките на стартиращата доброволна /!!!/ сертификационна прцедура за плажове и яхтени пристанища по програма „Син флаг" за 2010 г

Губернаторите на ГЕРБ - управленци или патрони на книга

Добрич: В рамките на стартиращата доброволна /!!!/ сертификационна прцедура за плажове и яхтени пристанища по програма „Син флаг" за 2010 г., областният управител на Добричка област Желязко Желязков - ГЕРБ, си е направил труда да информира писмено наематели и концесионери от региона за възможността да кандидатстват по сертификационната процедура. Лустросаното прессъобщение се дъни по две линии - грижата за управлението и контрола на плажовете е на областната управа, откакто те съществуват, а „Син флаг" се развява всяка година от доста дълго време и информацията за кампанията отдавна е ясна. Престижният приз, който гарантира стандарт в туризма, в никакъв случай няма да е в резултат на дейността на областния управител, освен ако не го извикаме малко да почисти, шегуват се браншовици.

Явно по линия на ГЕРБ има спуснати нови задачи за работата на областните управители. От прессекретариата на добричкия губернатор бълват съобщения, че ще е патрон на традиционната /!!!/ Пролетна конференция по математика, информатика и информационни технологии. Домакин тази година - най-вероятно на ротационен принцип, е секцията на Съюза на математиците - Добрич.

Може би, защото във времето на икономическа криза, Ж. Желязков, който обяви, че поема икономиката и бизнесразвитието на Добричка област, освен представителните си функции, и не назначи заместник по този важен ресор, се е потрудил и да напише писма до фирми от региона и други структури на бизнеса, за да ги подкани да участват в изложението „Посетете българското" през април в НДК в София и да посетят салон „Регионално развитие - състояние и перспективи" след покана  до него от организатора „Бизнесцентър България".