Дянков – като Брад Пит, но от филм на ужасите

Симеон Дянков отново мина границите на разума и изръси глупаво твърдение

Симеон Дянков отново мина границите на разума и изръси глупаво твърдение. Пред зрителите на бТВ, по време на шоуто „Нека говорят" той заяви, че приличал на холивудската звезда Брад Пит. Това със сигурност е разсмяло доста хора, тъй като прилика между двамата очевидно няма. Можем да говорим само за разлики.

Например: Брад Пит е висок 1,80 м, докато Дянков, дори на пръсти и с вдигнати ръце е неповече от 1,60 м. Актьорът е рус и синеок, а финансовият министър по-скоро може да бъде наречен тъмен балкански субект в буквалния смисъл на думата. Пит има ведро излъчване, докато българският политик гледа строго изпод вежди и евентуална негова усмивка би била зловеща. Холивудската звезда предизвиква трепет в женските сърца с дълбокия си глас. Гласът на Дянков предизвиква раздразнение и може да се опреличи само на глас на дете, на което са му взели близалката. И на последно място, но не последно по значение - Брад Пит усилено поддържа физическата си форма, а финансистът изглежда сякаш няма идея що е фитнес и има ли той почва у нас.

В заключение можем да кажем само, че Дянков прилича на Брад Пит, но когато е играл в „Интервю с вампир". И ако работеше достатъчно усърдно за България нямаше да има време да се вглежда в огледалото и да търси прилики с известни холивудски мачовци.

 

Роза Червенкова