Корнелия Нинова в Хаджидимово: Винаги ще имате нашата подкрепа за земеделието

Мар 21, 2017 БЛАГОЕВГРАД Новини БСП 0 2147

Тома Томов: Заедно сме по-силни от тези, които са против нас

"Когато бях ваш депутат, не ви предадох. Заедно минахме през много изпитания. Заедно се борихме да спасим поминъка ви. Правих го, защото бях убедена, че е добре за страната ни и за вашите семейства - да имате препитание. Затова съм и тук днес". Това заяви в Хаджидимово лидерът на БСП Корнелия Нинова. По думите й хората от област Благоевград са я направили истински народен представител, като са й дали подкрепа за защитата на района. "БСП иска българска икономика и производство, българска храна на трапезата. Винаги може да разчитате на подкрепата ни за земеделието", каза още Нинова. Тя допълни, че достойните доходи вървят с икономиката, а тя - с образованието - за фирмите да има кадри, а за младите – работа, за да останат в страната. Председателят на БСП припомни, че пътят към промяната е започнал миналата година с издигането на Румен Радев, който вече е президент. „С още по-голяма гордост го казвам днес, защото той спира концесията на летище „София“. Благодаря и се гордея, че Ви предложих за президент“, обърна се Нинова към държавния глава. 

Тома Томов: Заедно сме по-силни от тези, които са против нас

„Заедно сме по-силни от тези, които са против нас“. Това заяви Тома Томов, водач на листата на „БСП за България“. Според него битката свършва на изборите и ще има невероятен тътен. „В преддверието сме на гневна и безпощадна българска пролет. Хората отхвърлят корумпираната и политическа класа. Хората негодуват, че децата им са в чужбина“, посочи той. 

Велислава Дърева: Това не е битка  за следващия парламент, а за България

„Тук съм, за да подкрепя Тома Томов и листата ни. В парламента трябва да има умни, почтени, честни, образовани, интелигентни хора. Това не е битка просто за следващия парламент, а за българската държава“. Това заяви Велислава Дърева пред събралите се. Тя подчерта, че денят за размисъл е Благовещение. „Да направим така, че на изборите да чуем благата вест – победа“, призова тя.