Манол Генов в Тополово: Проблемите във водоснабдяването ще бъдат приоритетни през мандата

Мар 08, 2017 ПЛОВДИВ Новини БСП 0 1474

В сферата на сигурността се предвижда въвеждане на нова полицейска карта

Кандидатът за народен представител от коалиция „БСП за България” – Манол Генов присъства на среща с избиратели в най-голямото село в община Асеновград - Тополово. Манол Генов представи кандидатите в листата и основните акценти в предизборната платформа на БСП. В отговор на отправените към него въпроси той сподели, че в сферата на сигурността се предвижда въвеждане на нова полицейска карта, при която в районите на селата се създават нови участъци. Постоянният пост ще отговаря за няколко села, като осигурява патрулна дейност и незабавна реакция при кражби и други посегателства.

В областта на земеделието Генов сподели, че е наложително да се защити собствеността и да се приложат пакет от мерки за ефективното и стопанисване. Коалицията предвижда и въвеждане на таван за получаваните субсидии за единица площ и пренасочване на средствата за развитие на средните и дребните производители за да се увеличава капацитета за износ на земеделска и преработена селскостопанска продукция.

Най-важният въпрос за Тополово е свързан с водоснабдяването на селото, защото не достига питейна вода, особено през летните месеци. Необходимо е разкриването на нови водоизточници и ремонт на водопроводната мрежа. Манол Генов пое ангажимент да търси решение на този въпрос през мандата му като народен представител.