Александър Симов: Хората отрекоха политиката на Борисов на предишния вот. Сега пак ще го направят

Фев 27, 2017 КЪРДЖАЛИ Новини БСП 0 1816

Канят ли се ГЕРБ да изтеглян нови 20 милиарда дълг?

„Политиката на Борисов хората отрекоха на предишния вот. Сега пак ще го направят. Искаме държава, която да не се управлява в полза на едно голямо и свръхраздуто его, а в полза на всички хора”. Това заяви водачът на листата на „БСП за България” в Кърджали и член на Изпълнителното бюро на левицата Александър Симов по БТВ.

Социалистът бе категоричен, че платформата на левицата предвижда общо развитие на цялата ни икономика, създаване на фонд „Индустрия”. „Основните приоритети на левицата са смяна на философията на управление на държавата и социалната сфера”, обясни водачът на листата на „БСП за България” в Кърджали.

По думите му държавата има място в икономиката на страната ни. „Защото разбирането, че държавата е лош стопанин, претърпя политически и идеологически крах”, обясни кандидатът за народен представител от левицата.

Канят ли се ГЕРБ да изтеглян нови 20 милиарда дълг?

„Направихме си и труда да изчислим какво означава 1500 лв. средна заплата у нас, каквато предлагат от ГЕРБ. Означава 20 милиарда лева. Питам, дали следващото управление на ГЕРБ, ако случайно дойдат на власт, ще изтегли нов колосален дълг?”, попита също Симов.