Корнелия Нинова към кметовете: Дайте на хората конкретни решения за проблемите им

Фев 23, 2017 Новини БСП 0 2079

Нека те да разберат, че БСП се грижи за тях не само на национално равнище и в парламента, а е готова всеки ден да им помага по места

Лидерът на БСП Корнелия Нинова се срещна с над 50 кметове, избрани от БСП, за да получи информация за проблемите по места.  Беше обсъдена и програмата на БСП . „Въпреки, че предстоят избори за национален парламент, хората по места се интересуват от местните въпроси и искат решаване на ежедневните им проблеми. Така че, моля, да дадете на хората конкретни решения по всеки един открит въпрос. Нека те да разберат, че БСП се грижи за тях не само на национално равнище и в парламента, а е готова всеки ден да им помага по места”, заръча им Корнелия Нинова.

Кметовете отново поставиха въпроса - след спечелване на изборите БСП да се погрижи прехвърлянето на отговорности от държавата към общините да бъде съпроводено и с финансова децентрализация.  Досега правителството на Борисов им прехвърли задължения, без в бюджетите им да са осигурени средства за тяхното изпълнение.