Социалистите в София-област, Благоевград и Пазарджик посрещнаха с аплодисменти водачите си

Фев 17, 2017 Новини БСП 0 1948

В цялата страна продължават заседанията на областните съвети

Социалистите в София-област, Благоевград и Пазарджик обявиха пълна подкрепа за водачите на кандидат-депутатските листи и попълниха състава им. В Благоевград посрещнаха с аплодисменти Тома Томов. Председателят на Областния съвет там - Николай Бошкилов, коментира, че с водач като Томов БСП в областта ще постигне изключителен резултат.

Областният съвет на БСП в София-област също подреди листата с кандидати за народни представители в 26 МИР. Водач на листата в областта е журналистът и член на ИБ на БСП Иван Ченчев. "Излизаме мотивирани да спечелим предстоящите избори“, коментира областният лидер на БСП Александър Манолов. "Ще се радвам да работим заедно и съм готов да се отзова на всяка покана за среща“, каза пред присъстващите водачът на листата на 26 МИР. „Осъзнавам, че времето за кампания е кратко, но съм готов да посетя всяка една от 22-те общини на София област", допълни Ченчев.

С много ентусиазъм беше посрещнат и полк. Славчо Велков – водач на листата на „БСП за България“ в Пазарджик. Социалистите коментираха, че той е личност, която ги обединява и ще ги поведе към победа. „Аз съм локомотив, който не иска да вижда празни вагони зад себе си, които да натискат спирачки. Искам да работим заедно и сплотено, защото аз съм един от вас“, обърна се към присъстващите Велков. Той подчерта, че неговата амбиция е минимум 3 депутатски места от региона.

В цялата страна продължават заседанията на областните съвети, които подреждат листите от кандидатите за народни представители. Предстои на заседание в неделя те да бъдат утвърдени от Националния съвет.