Александър Симов: БСП научи най-важния урок – да обещае това, което може да изпълни. И сега го прави

Фев 12, 2017 Новини БСП в медиите 0 1472

За всяко нещо има изчисление откъде ще дойдат средствата, за да може да бъде реализирано

„БСП научи най-важния урок – да обещае това, което може да изпълни. И сега го прави”. Това заяви членът на ИБ на БСП и водач на листата на левицата в Кърджали Александър Симов по Нова телевизия. Той обясни, че сега БСП обещава само реални и изпълними неща. „За всяко нещо има изчисление откъде ще дойдат средствата, за да може да бъде реализирано. Има ясни разчети”, подчерта Симов и допълни, че битката на тези избори ще бъде много тежка.

„В БСП винаги има дискусии, когато става въпрос за листите за изборите. Но по време на избори, на левицата са нужни авторитети, лица, които да са разпознаваеми. Тези лица участват в кауза, в промяната на България и тези авторитети не биха дали имената си просто така. Трябват ни такива хора и ние ги представихме пред обществото”, каза  водачът на листата на БСП за България в Кърджали.

Александър Симов коментира служебния кабинет-  отново припомни спазеното обещание на БСП - да не участва в този кабинет. Той бе помолен да коментира и темата за енергетиката, като заяви, че сме имали проекти, които са могли да бъдат от полза за страната ни, но не са били реализирани, благодарение на ГЕРБ и Бойко Борисов. „Националнозначими проекти в енергетиката бяха спрени от първото правителство на Борисов. Той две години бе най-отявлен фен на проекта „Белене”, след което у нас дойде Хилари Клинтън и Борисов рязко смени посоката”, припомни още Симов.