Младежкото обединение в БСП с иновативна платформа за идеи и предложения

Платформата за получаване и обработване на идеи вече е налична на страницата на МО в БСП

В началото на лятото младежите в БСП поеха инициатива за създаване на платформа, улесняваща изпращането на идеи и предложения от страната. Амбициозният проект има за цел да събира колективни идеи и да ги предоставя на общински съветници, кметове и отговорни за изпълнението им държавни служители. Платформата за получаване и обработване на идеи вече е налична на страницата на МО в БСП – www.mbsp.bg

Младежите разработиха интерактивна карта, която да позволява на всеки желаещ да изпрати свои идеи и предложения, свързани с областта и общината, в която живее.  Тя представлява карта,която изобразява клубовете и партийни структури на младежката организация в БСП. Всяка звезда на картата е директен линк към формуляр, който всеки може да попълни.

Чрез тази онлайн инициатива младите социалисти се надяват да постигнат определена форма на диалог с хора, живеещи в различни населени места в България. Платформата има и за цел събирането на идеи и реализирането на възможно най-голям брой от тях, като по този начин се търси подобряване на условията за живот на максимален брой хора в България. Младежите в БСП изявиха решителност да помагат и в последственото реализиране на най-добрите идеи.

Според  Вероника Делибалтова, председател на МО в БСП, с инициативата Младежкото обединение в БСП може да достигне до по-голям брой млади хора, които да участват активно в изграждането на политики на обединението и партията, свързани с младежта и повишаване на стандарта на живот на всички граждани на Република България.

Целият проект е под наслов „Сподели идея”. 

Ако имате интересни идеи, приканваме ви да ги споделите на този линк:
http://mbsp.bg/online-priemna/