МО в БСП на София област отпразнува шестата си годишнина и избра председател

На заседанието бе избрано и Оперативното бюро на областта, както и ресори, за които всеки ще отговаря

Младежкото обединение на София област отпразнува шестата си годишнина и избра за председател Стоянка Балова. На заседание на Областния съвет членовете на организацията й гласуваха пълно доверие с мнозинство за втори мандат.

Младежите начертаха и пътя, по който ще вървят през следващите 2 години, както и цели, които трябва да постигнат. Балова благодари за гласуваното й доверие и подкрепа. "Резултатите, независимо дали са добри или лоши, не са еднолично на председателя, те са плод от работата на всички нас. Благодаря за доверието, което ми гласувахте, за това, че винаги бяхме екип, пример за сплотена и активна организация. Благодаря за силите, които ми давахте, да се боря", сподели Балова.

По време на празненството по случай шестата годишнина на организацията, гостите поздравиха членовете на структурата за сплотеността и борбения дух  и им пожелаха да продължават поетия път, на промяна облика и разпознаваемостта на БСП сред младите хора в областта и страната. Анна Тодорова връчи на новоизрания председател Стоянка Балова и символичен ключ на областта с пожеланието: „Да отваря нужните врати и в същото време на затваря тези на недоброжелателите.“

Гости на отчетно-изборното събрание бяха г-жа Маргарита Петкова, председател на областния съвет на БСП в Софийска област, Светлана Шаренкова, председател на „Форум България-Русия” и Анна Тодорова, председател на МО в София област от 2010 до 2014 година.

На заседанието бе избрано и Оперативното бюро на областта, както и ресори, за които всеки ще отговаря:

1. Денислав Давидков – зам.-председател (Община Годеч)

2. Константин Радев – зам.-председател, ресор „Обучения” ( Община Костенец)

3. Михаил Михайлов – секретар „Образование”  (Община Самоков)

4. Владимир Марков – секретар „Младежки инициативи” – Средногорието, Елин Пелин, Горна Малина, Ботевград, Етрополе, Правец  (Община Елин Пелин)

5. Олег Йорданов - секретар „Младежки инициативи” – Своге, Годеч, Костинброд, Божурище, Драгоман, Сливница, Самоков, Ихтиман, Долна баня, Костенец  (Община Костинброд)

6. Георги Янакиев – Организационен секретар (Община Елин Пелин)

7. Николай Милчев – Секретар „Медиии и социални мрежи” (Община Етрополе)

8. Борислав Георгиев – Секретар „Местна и регионална политика” (Община Своге)

 9. Мая Габровска – Стоянова – Секретар „Политически документи”  (Община Горна Малина)

10. Мартин Берберов - Секретар "НПО и студенти"  (Община Пирдоп)