Кандидатите за евродепутати от БСП за България ще посетят областите Ловеч, Габрово, Сливен, Ямбол, Смолян, Шумен, София-град, София-област, Стара Загора

На 21. 05. 2019 г. (вторник) кандидатите за евродепутати от листата на "БСП за България" ще посетят областите Ловеч, Габрово, Сливен, Ямбол, Смолян, Шумен, София-град, София-област, Стара Загор

Ловеч

В 15:00 часа, в град Ябланица, в клуб "Докле е младост", Велизар Енчев ще се срещне с граждани. В 17 часа, в град Ловеч, хотел "Ловеч", той ще проведе среща с обществеността.

Габрово

В 20:00 часа, в град Севлиево, в Дома на културата, Велизар Енчев ще се срещне с граждани.

Сливен

В 11:15 часа, в град Сливен, в партиен клуб "Димитър Добрович", Сергей Станишев ще даде пресконференция. В 11.45 часа, той ще направи пешеходен тур по ларгото.

В 10:30 часа, в град Твърдица, на ул. Хан Аспарух 13", Крум Дончев ще проведе среща с граждани. След това, той ще посети картинг пистата до стадиона в града.В 12:30 часа, кандидатът за евродепутат ще проведе среща с граждани в град Нова Загора, пред Партийния съвет. В 16:00 часа, в град Сливен, той ще се срещне с граждани в комплекс "Национал".

Стара Загора

В 18:30 часа, в град Мъглиж, Крум Дончев ще проведе среща с обществеността в Клуба на БСП.

Ямбол

В 15:15 часа, в град Елхово, Сергей Станишев ще се срещне с граждани в партийния клуб. В 16:15 часа, той ще проведе среща с обществеността в читалището на град Болярово. В 17:30 часа, кандидатът за евродепутат ще даде пресконференция при шатра на БСП пред Централна поща в град Ямбол. В 18:00 часа, в големия салон на НТС, той ще проведе среща с граждани.

Смолян

В 10:00 часа, в квартал Настан, град Девин, Цветелина Пенкова ще се срещне с обществеността в Пенсионерския клуб.В 15:00 часа, на площада в село Триград, кандидатът за евродепутат ще се срещне с жители. В 12:00 часа, на площада в село Гьоврен, тя ще проведе среща с жители. В 17:00 часа, в залата на хотел "Орфей" в град Девин, Цветелина Пенкова ще проведе среща с граждани. В 19:00 часа, тя ще се срещне с младежи в заведение "Вистото".

Шумен

В 13:00 часа, в читалището на град Каолиново, Иван Кръстев ще проведе среща с обществеността. В 15:00 часа, кандидатът за евродепутат ще се срещне с жители на село Никола Козлево в читалището.

В 13:00 часа, в град Върбица, Иво Христов ще проведе среща с обществеността в Младежкия дом. В 15:00 часа, в Музейния комплекс в град Смядово, Иво Христов ще се срещне с граждани. В 17:00 часа, кандидатите за евродепутати Иво Христов и Иван Кръстев ще дадат пресконференция в Областния предизборен щаб в град Шумен. В 18:00 часа, те ще се срещнат с граждани и съсловни организации в Областния предизборен щаб.

София - град

В 9:30 часа, в Сградата на ловците и риболовците в България, град София, Петър Витанов, Димитър Данчев, Момчил Неков и Емил Георгиев ще се срещнат с ръководството на съюза.

В 15:00 часа, в гранд хотел "София", Петър Витанов, Румен Гечев, Валери Жаблянов и Мариела Модева ще се срещнат с ректори на ВУЗ-ове.

В 18:00 часа, в градинката пред "Майчин дом", Мариела Модева ще се срещне с граждани.

София - област

В 10:00 часа, в село Душанци, д-р Десислав Тасков ще се срещне с жители в Клуба на пенсионера. В 12:30 часа, той ще се срещне с граждани в Клуба на пенсионера.