Кандидатите за евродепутати от БСП за България ще посетят областите Бургас, София, София-област, Смолян, Враца, Велико Търново, Плевен и Видин

На 20.05.2019 г. (понеделник) кандидатите за евродепутати от „БСП за България“ ще посетят областите Бургас, София, София-област, Смолян, Враца, Велико Търново, Плевен и Видин

Бургас

В 18:30 часа, в Бургас, в аула в БСУ или сцена на открито на площад „Ат. Сиреков“, водачът на листата Елена Йончева и кандидатите за евродепутати Момчил Неков и Крум Дончев ще участват в митинг-концерт.

София- област

От 17:00 ч., в библиотеката в Елин Пелин, Емил Георгиев ще се срещне с граждани.

В 20:00 ч., в салон на читалището в Самоков, Деница Златева ще разговаря с граждани.

Смолян

От 15:30 ч, в заведение „Кристал“ в Смолян, Цветелина Пенкова ще проведе среща с просветни дейци. От 18:00 часа, в читалище „Балкански просветител“ ще започне и срещата й с граждани от региона.

София

В 10:30 часа, в гр. София, Валери Жаблянов и Емил Георгиев ще се срещнат със  Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в тяхната сграда.  

От 12:00 часа, ще започне срещата на Иван Кръстев с Национален съвет на хората с увреждания на бул. „Дондуков“ 11.

В 17:30 часа, ще се проведе среща по проблемите на средното образование с участието на Иван Кръстев и Мариела Модева. Събитието ще се състои в гранд-хотел „София“.

Враца

В 15:00 часа, в читалището на с. Бели Извор, общ. Враца, Велизар Енчев ще разговаря с граждани. От 17:30 часа ще започне и срещата му в клуба на БСП във Враца, а от 18:30 часа той ще бъде в с. Костелево, в читалището.

Велико Търново

В 14:30 часа, в музея на Полски Тръмбеш, Иво Христов ще разговаря с граждани. В 17:00 часа, в зала 1 на общината в Горна Оряховица, ще започне и срещата му с хората от региона, а в 18:30 часа той ще бъде в зала „Преслав, „Интерхотел“, във Велико Търново.

От 15:30 часа, в ритуална зала на Община Сухиндол, ще започне срещата на Петър Витанов с граждани от региона. В 18:00 часа той ще бъде в зала на Общината в Свищов.

Плевен

В 13:00 часа, в клуба на БСП в Червен бряг, проф. Румен Гечев ще се срещне с граждани. От 15:00 часа той ще проведе среща и в с. Мечка, община Плевен, в зала Земеделска кооперация. В 17:00 часа Гечев ще бъде в зала Патронаж, гр. Белене, за разговор с гражданите от района.

Видин

От 10:30 часа, в х-л „Скалите“ в Белоградчик, ще започне срещата на Сергей Станишев с граждани. В 12:00 часа той ще посети Кула, където ще разговаря с граждани в партийния клуб. В 17:00 часа ще започне срещата на Станишев в зала на Филхармонията във Видин.