Кандидатите за евродепутати ще посетят областите Пловдив, Бургас, Варна, Пазарджик, София

Кандидатите за евродепутати от "БСП за България" ще посетят областите Пловдив, Бургас, Варна, Пазарджик, София

На 18.05.2019г. (събота) кандидатите за евродепутати от листата на "БСП за България" ще посетят областите Пловдив, Бургас, Варна, Пазарджик, София.

 

Пловдив

В 9:00 часа, край гр. Карлово, Момчил Неков ще вземе участие в розобер и Празника на розата. В 10:30 часа, на пл. "20-ти юли", гр. Карлово, той ще участва в Празника на розата. В 13:00 часа, в залата на общината, в гр. Съединение, Неков ще се срещне с граждани. В 16:30 часа, в зала "България" на Пловдивския панаир, Елена Йончева, Сергей Станишев и Момчил Неков ще се срещнат с обществеността.

В 14:00 часа, в кв. "Николаево", гр. Раковски, Сергей Станишев ще се срещне с граждани. В 16:00 часа, в зала "България" на Пловдивския панаир, в гр. Пловдив Станишев ще даде брифинг за медиите. В 18:30 часа, в клуба на БСП, в с. Ягодово, общ. Родопи, Станишев ще се срещне с жители

В 20:00 часа, Станишев ще вземе участие в традиционния събор на с. Катуница, общ. Садово.

Бургас

В 15:00 часа, в центъра на  гр. Приморско Димитър Данчев ще се срещне с обществеността.

В 16:00 часа, в клуба на БСП, в гр. Царево, той ще се срещне с граждани. В 18:00 часа, в читалището, в гр. Созопол, Данчев ще се срещне с жители.

Варна

В 15:00 часа, в конферентната зала срещу общината в гр. Бяла, Деница Златева и д-р Десислав Тасков ще се срещнат с граждани.

В 17:00 часа, в центъра на гр. Долни Чифлик, те ще се срещнат с обществеността. В 19:00 часа, в центъра на с. Близнаци, общ. Аврен, Златева и Тасков ще се срещнат с жители.

Пазарджик

В 10:00 часа, на пл. "България", в гр. Пещера, Крум Дончев ще вземе участие в състезание-демонстрация по майсторско и безопасно кормуване. В 16:00 часа, в местността Бакаджик, Златица, той ще вземе участие в спортен турнир и урок по родолюбие. В 18:00 часа, в салона на читалището в гр. Златица, Дончев и проф. Мариела Модева ще се срещнат с граждани.

София

В 18:00 часа, на площада в центъра на гр. Драгоман, Емил Георгиев ще присъства на международен фолклорен фестивал "Нишавски хоровод".

В 11:00 часа, в "Южния парк", в гр. София, откъм бул. "Витоша", Петър Витанов, Цветелина Пенкова, проф. Мариела Модева ще се срещнат с жители.

В 14:00 часа, пред читалището в кв. Младост 1, гр. София, Петър Витанов, Цветелина Пенкова, проф. Мариела Модева и проф. Румен Гечев ще срещнат с граждани.

В 17:00 часа, в парка срещу община Младост, те ще се срещнат с жители на р-н Младост.