Кандидатите за евродепутати от БСП за България ще посетят областите Монтана, Пловдив, София, Перник, Стара Загора, Хасково, Русе, Варна, Плевен

На 15.05.2019 г. (сряда) кандидатите за евродепутати от листата на "БСП за България" ще посетят областите Монтана, Пловдив, София, Перник, Стара Загора, Хасково, Русе, Варна, Плевен.

Монтана

В 9:30 часа, пред читалище "Постоянство" в гр. Лом, Елена Йончева и проф. Мариела Модева ще се срещнат с обществеността. В 11:30 часа, на площада в центъра на гр. Монтана, те ще се срещнат с граждани. В 14:00 часа, в центъра на гр. Берковица, Йончева и Модева ще се срещнат с жители.

Пловдив

В 15:00 часа, в Клуба на БСП в гр. Триадица, Тодор Стоилов ще се срещне с членовете на клуб "Подкрепа".

В 11:00 часа, в земеделската кооперация, в с. Пролом, община Карлово, Деница Златева ще се срещне с работници от кооперацията. В 13:00 часа, в сградата на общината, в гр. Карлово, тя ще се срещне с граждани.

София

В 11:00 часа, на площада, в гр. Годеч, Петър Витанов ще се срещне с граждани в центъра на града.

В 15:00 часа, в салона на читалището в с. Искрец, общ. Своге, той ще се срещне с граждани.

В 18:30 часа, в читалище "Иван Вазов 1947", в гр. Констинброд, Витанов ще се срещне с обществеността.

В 10:30 часа, в Гранд хотел "София", гр. София, проф. Румен Гечев и Димитър Данчев ще се срещнат с представители на малкия и средния бизнес.

В 17:45 часа, в парк "Възраждане", гр. София, Сергей Станишев ще се срещне с жители. В 18:15 часа той ще тръгне по бул. "Ал. Стамболийски" към ул. "Позитано" и ще се срещне с граждани.

Перник

В 11:00 часа, в кметството на с. Извор, общ. Радомир, Крум Дончев ще се срещне с жители на общината.

Стара Загора

В 17:00 часа, в залата на Художествената галерия в гр. Раднево, Иван Кръстев и Деница Златева ще проведат с граждани дискусия за проблемите в енергетиката. В 19:00 часа, в залата на Дома на културата "Енергетик", в гр. Гълъбово, те ще проведат среща с граждани за проблемите в енергетиката.

Хасково

В 10:00 часа, на ул. "Бургас" 23, в гр. Хасково, Иво Христов ще се срещне с Тракийско дружество "Георги Сапунаров". В 11:30 часа, в сградата на НТС в града, той ще се срещне със СОЗР и клуб "Родолюбие". В 13:00 часа, в завод "МИР", гр. Хасково, той ще се срещне с ръководството и работниците в завода. В 15:00 часа, в предприятие за производство на машини за хранителната индустрия, Иво Христов ще се срещне с ръководството и работещите в предприятието. В 18:30 часа, в клуб "Сакар", в гр. Свиленград Христов ще се срещне с обществеността.

Русе

В 10:30 часа, в читалището в с. Ценово, Валери Жаблянов ще се срещне с жители.

Варна

В 15:00 часа, в Дома на сержанта и офицера, в гр. Варна, Велизар Енчев ще се срещне със запасни офицери. В 18:00 часа, в клуба на БСП, в район Владислав Варненчик в града, той ще се срещне с граждани.

Плевен

В 16:00 часа, в центъра на гр. Плевен, Цветелина Пенкова ще се срещне с обществеността.

В 18:00 часа, в х-л "Ростов" в града, тя ще се срещне с младежи.