Кандидатите за евродепутати от БСП за България ще посетят областите Шумен, Пловдив, Видин, Плевен, Разград, Силистра

На 13.05.2019г. (понеделник) кандидатите за евродепутати от листата на "БСП за България" ще посетят областите Шумен, Пловдив, Видин, Плевен, Разград, Силистра

Шумен

В 12:00 часа, в залата на читалището в град Нови Пазар, Сергей Станишев ще проведе среща с граждани.

В 14:00 часа, в Областния предизборен щаб в град Шумен, Сергей Станишев ще даде пресконференция. В 15:00 часа, той ще се срещне с малкия и среден бизнес. В 17.30 часа, Сергей Станишев ще се срещне с обществеността.

Видин

В 10:00 часа, в село Макреш, в читалище „Мито Орозов“, Деница Златева и Емил Георгиев ще проведат среща с жителите на селото. В 12:00 часа, в град Видин, заведение "Макари", кандидатите за евродепутати ще се срещнат с Обединението на жените социалистки и Движението на ветераните – град Видин. В 14:30 часа, в село Гомотарци, Деница Златева и Емил Георгиев ще се срещнат с жители пред кметството на селото.  В 16:00 часа, те ще посетят училището в село Кутово. В 17:00 часа, кандидатите за евродепутати ще проведат среща в пенсионерския клуб в село Сланотрън. В 18:15 часа, Златева и Георгиев ще проведат среща в салона на кметството на село Антимово.

Плевен

В 12:00 часа, в ритуалната зала на читалището в град Червен бряг, кандидатът за евродепутат Петър Витанов ще се срещне с обществеността. В 14:00 часа, той ще се срещне с жители на град Кнежа в читалището. В 16:00 часа, Витанов ще посети град Искър и ще се срещне с обществеността в читалището. В 17.30 часа, кандидатът за евродепутат ще открие клуб на БСП и ще проведе среща в читалището на град Долни Дъбник.

Пловдив

В 10:30 часа, в град Първомай, Иван Кръстев ще проведе среща с граждани.

В 12:30 часа, Иван Кръстев и Румен Гечев ще открият Инфоцентър на БСП на главната улица на град Първомай.

В 15:00 часа, в Инфоцентъра на БСП в Пловдив, Иван Кръстев и Тодор Стоилов ще се срещнат с обществеността.

В 15:00 часа, в Асеновград, в ресторант "Станимъка", Румен Гечев ще проведе среща на тема: „Икономика, бюджет и инвестиции“.

В 17:00 часа, в град Пловдив, в „Голямата къща“, Иван Кръстев и Тодор Стоилов ще участват в дискусия: "Образованието и европейските му измерения".

В 18:00 часа, в град Сопот, Румен Гечев ще се срещне с обществеността в Радиното училище.

Разград

В 10:00 часа, Валери Жаблянов ще проведе среща в Клуба на запасните офицери и сержанти от запаса и резерва в Разград.                                                                  

В 11:30 часа, той ще се срещне с членове на Съюза на инвалидите в Разград.

В 14:00 часа, в читалището на град Лозница, Валери Жаблянов ще се срещне с обществеността.

Силистра

В 14:00 часа, в град Тутракан, Велизар Енчев ще проведе среща с граждани в залата на Общинския съвет. В 16:00 часа, в клуба на БСП в град Ситово, той ще се срещне с жители. В 18.00 ч., кандидатът за евродепутат ще посети Художествената галерия в град Силистра.