Кандидатите за евродепутати от БСП за България ще посетят областите Сливен, Благоевград, Велико Търново, Плевен и Пловдив

На 22.04.2019г. (понеделник) кандидатите за евродепутати от листата на "БСП за България" ще посетят областите Сливен, Благоевград, Плевен и Пловдив.

Сливен

В 17:30 часа, Елена Йончева ще се срещне с жители на гр. Сливен в голямата зала на х-л "Национал Палас Сливен".

Благоевград

В 15:30 часа, в клуба на БСП в гр. Гоце Делчев, област Благоевград, кандидатите за евродепутати Петър Витанов и Иван Кръстев ще се срещнат с младежи. В 17:30 часа, в гр. Сатовча, те срещнат с обществеността в кафе „Елеганса“. В 20:00 часа, в сградата на общинската администрация в гр. Хаджидимово,  Витанов и Кръстев ще се срещнат с жители на Хаджидимово и Гърмен.

Плевен

В 14:00 часа, в с. Новачене, община Никопол, в залата на кметството, Деница Златева ще се срещне с граждани. В 16:30 часа,  в зала "Патронаж", в гр. Белене, тя ще се срещне с обществеността.

В 14:00 часа, Велизар Енчев ще се срещне с жители в залата на читалището в с. Божурица, общ. Долна Митрополия. В 17:00 часа, в гр. Кнежа, той ще се срещне с граждани в читалището.

В 14:00 часа, в залата на общинския съвет, в гр. Гулянци, Крум Дончев ще се срещне с жители. В 17:00 часа в гр. Пордим, в залата на Древния център, той ще се срещне с обществеността.

Пловдив

В 10:30 часа, в Градския съвет на БСП, в гр. Пловдив, Валери Жаблянов и Тодор Стоилов ще се срещнат с граждани. В 13:00 часа, в сградата на община Садово, те ще се срещнат с представители на местната власт и обществеността. В 16:00 часа, в гр. Хисар, Момчил Неков ще се срещне с представители на работещите във фирма "Натура фит".

В 18:00 часа, в Градския съвет на БСП в гр. Пловдив Тодор Стоилов и Момчил Неков ще проведат открита среща на тема "Европейският проект - смисъл и перспективи".